rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

juvefann blog

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr


100% Juventus blog!





Free Web Site Counters
...sempre forza juve...


Vaše mišljenje...

FORZA JUVE!






Juventus Football Club S.p.A.

Osnovan: 1886.god

Stadion: Stadio Olimpico di Torino (kapacitet 27,128)

Trener: Claudio Ranieri

Predsjednik: G. Cobolli Gigli



Cagliari - Juventus
Real Zaragoza - Juventus
Juventus - Udinese
Roma - Juventus
Juventus - Reggina
Torino - Juventus
Fiorentina - Juventus
Young Boys - Juventus
Juventus - Genoa
Napoli - Juventus
Juventus - Empoli
Parma - Juventus
Juventus - Inter




Domenico Criscito
Vincenzo Iaquinta
Sergio Almiron
Jorge Andrade
Alessandro Del Piero




Službeni site Calcia

Službeni site kluba

Povijest kluba

Galerija slika

SERIE A TIM - tablica

ITALIAN TIM CUP 07/08

ROSTER 07/08




Forumi:
cro-manager
nogonet

Blogovi:
celtic blog
arsenal blog
liverpool blog
dilba blog
melo blog
vebija blog
speedwalker blog
sprkladionica blog
ništa kontra Splita blog
nk zagreb blog
alko blog





Juve Balkan
Najveći i najbolji Juve portal i forum na ovim prostorima!


Juve_Fan_Zone
Najveći i najbolji Juve blog na ovim prostorima!






nedjelja, 02.09.2007.

Cagliari - Juventus 2-3



Nedjelja, 2. rujan, 15:00 h

Serie A TIM
Cagliari - Juventus


Sant'Elia stadion, Cagliari


Nova pobjeda Stare dame na teškom gostovanju kod Cagliarija, nakon 3 vodstva odnesena su 3 boda sa Sant´ Elie. Evo i detaljnijeg izvještaja.

Sastavi:

Cagliari

Fortin; Pisano (74. min Ferri), Lopez, Bianco, Del Grosso; Foggia, Conti, Parola, Fini (79. min D’Agostino); Larrivey, Matri (65. min Acquafresca)

Juventus

Buffon; Zebina, Andrade, Criscito (46. min Legrottaglie), Chiellini; Salihamidzic (50. min Camoranesi), Zanetti, Almiron (87. min Nocerino), Nedved; Del Piero, Trezeguet

Cagliari je u utakmicu krenuo vrlo motivirano sa željom da dokaže kako može parirati gostima koji su objektivno dosta bolji suparnik. Već u drugoj minuti opasan udarac sa 30 metara igrača domaćih, Parole iz slobodnog udarca. Ništa se zanimljivo nije dešavalo tokom prvog dijela, tek lagana dominacija domaćih i jalove prijetnje Foggie. Nakon jedne neopreznosti naše obrane, Foggia bježi Andradeu ali ga Criscito zaustavlja čistim klizećim startom te izbacuje loptu van terena.
Odmah potom, nakon ubacivanja sa strane domaći opasno prijete ali Foggia opet puca pored gola Buffona. Zatim slijedi razdoblje mirne igre i napokon nešto zanimljivo. Nesporazum Fortija i Pisana oko jedne lopte, iskorištava Del Piero te lukavim lobom prebacuje vratra i dolazi u situaciju da puca sam na prazan gol. Nažalost, lopta je krivo sjela na nogu i odlazi preko gola. To je bio kraj prvog poluvremena u kojem smo vidjeli jednu dosta nervoznu predstavu naših igrača.

Uvidio je to Ranieri pa je izvadio Criscita i uveo Legrottagilea što je po meni bila velika pogreška jer je potonji napravio par gluposti, od toga skirivio i jedan jedanaestreac. U 50. minuti izlazi Salihamidžić i ulazi junak utakmice, Mauro Camoranesi. Nakon jednog centrašuta Chiellinija lopta se spretno odbija od Del Piera i braniča domaćih što izbacuje Trezegueta u prigodu za pogodak na 4m, i ovaj naravno ne griješi te dovodi Juve u vodstvo. Veselje nije dugo trajalo i odmah nakon par minuta čisto jedanaesterac za domaće, Legrottaglie je srušio napadača domaćih i Foggia dosta sretno zabija iz penala, jer je Buffon imao loptu na ruci.

To je unjelo malo nervoze u naše redove te je Cagliari skoro poveo. Jedan čisti start Chiellinija i dobra gluma Foggije natjeralo je suca Tagliaventa da svira opet na 11m. Uslijedili su burni protesti naših igrača a najžešći je bio Chiellini koji je htjeo tući oba suca ali su ga Buffon i Alex primirili. Na sugestiju pomoćnika, penal se poništava i domaći dobijaju samo korner. Taj događaj nam je dao krila i nakon jedne lijepe dubinske lopte Almirona, Camoranesi uspjeva centirati preko vratra sa desne strane na lijevu gdje se najbolje snalazi naš kapetan Del Piero. Činilo se kako je tada sve riješeno, ali još jedan jedanaesterac i glupost Zebine donjeli su izjednačenje domaćinu preko Foggie sa 11m, 2-2. Zebina je prvo zaradio žuti karton u prvom djelu, kasnije skrivio izjednačujući penal da bi zbog prigovora dobio drugi žuti te isključenje.

Kasnije je udario reportera sa strane ničim isporovociran i nadam se da će dobiti nekakvu kaznu jer je to krajnje nekulturna i neprofesionalna gesta našeg igrača. Nisu dugo domaći imali brojčanu prednost jer je Del Grosso također dobio drugi žuti nakon prekršaja nad Camoranesijem u sredini terena. Tada je ušao Nocerino umjesto Almirona što je donjelo snagu u obrani jer smo tamo bili desetkovani nakon isključenja. Uz Camoranesija, glavni junak je Del Piero koji je ponovo iskoristio pogrešku domaćih u obrani, izborio se za izgubljenu loptu okrenut leđima od gola gdje ga domaći ruše na 20 metara. Loptu je uzeo Camoranesi, prelijepo centrirao desnom nogom na lijevu stranu u gužvu gdje se najbolje snalazi Chiellini koji glavom donosi pobjedu od 2-3.

Cagliari je možda i zaslužio bod, no mi odnosimo sva 3 uz nekoliko pouka. One najbitnije su da se Legrotaggliea postavi na transfer listu jer nije kalibar za jedan Juventus, da se ozbiljno porazgovara sa Zebinom nakon onog doagađaja te da se poradi sa veznim igračima jer je danas izostala jedna probojnost Nedveda i miran pas Almirona.



| komentari (9) | print | # |

<< Arhiva >>

0